Skip to content
Home » Ce sa bei seara sa scapi de burta

Ce sa bei seara sa scapi de burta

Ce sa bei seara sa scapi de burta

Ce sa bei seara sa scapi de burta: Să câștigi kilograme în jurul burții este ușor, dar să le pierzi poate fi un coșmar și chiar mai dificil decât crezi. Prin urmare, este important să știți și să înțelegeți că pierderea grăsimii de pe burtă este un proces gradual care necesită o combinație corectă de antrenament și dietă. Nu se poate obține peste noapte, dar este cu siguranță posibil să scapi de toată acea grăsime de pe burtă care te face să te îndoiești de tine însuți cu cele mai simple schimbări în stilul de viață.

Desigur, o dietă bine echilibrată și alimente bogate în fibre sunt ceea ce ai nevoie, dar nu trebuie să uiți importanța unor băuturi care îți pot stimula metabolismul, pot lupta împotriva grăsimii de pe burtă și te pot ajuta să îți atingi obiectivele de slăbire. Aceste băuturi nu funcționează ca un fel de licoare magică care să vă dea jos toate kilogramele într-o chestiune de zile, dar atunci când sunt combinate cu o dietă corectă, ele ar putea să vă dea rezultate fructuoase.

1. Ceaiul verde

În capul listei se află ceaiul verde, care este plin de antioxidanți cunoscuți sub numele de catechine, despre care se crede că luptă împotriva grăsimii încăpățânate de pe burtă. O mulțime de studii au arătat că consumul regulat de ceai verde ajută la micșorarea burții. Catechinele cresc eliberarea grăsimilor din celulele adipoase din burtă și, de asemenea, accelerează capacitatea ficatului de ardere a grăsimilor.

2. Apă cu miere și scorțișoară

Canela crește rata metabolică, ceea ce grăbește procesul de pierdere în greutate. De asemenea, ajută la metabolizarea zahărului care se transformă în grăsime și care se acumulează de obicei în jurul burții dacă nu este folosit corect de organism. Amestecați aproximativ 1 linguriță de scorțișoară cu apă caldă și miere și beți-o în fiecare dimineață.

3. Oțet de cidru de mere cu apă caldă

Se sugerează adesea să vă începeți ziua cu oțet de cidru de mere pentru o digestie ușoară pe parcursul zilei. Oțetul de cidru de mere acționează ca un mare stimulent biliar și menține echilibrat nivelul pH-ului din stomac, ceea ce vă poate ajuta să obțineți o burtă plată. Se știe că oțetul de mere este cunoscut pentru a crește sațietatea și a suprima pofta de mâncare. Ar trebui să luați o linguriță de oțet de cidru de mere cu apă caldă în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

4. Suc de ananas

Suc de ananas se crede că este un remediu excelent pentru grăsimea de pe burtă. O enzimă importantă numită bromelaină, care se găsește în sucul de ananas, ajută la metabolizarea proteinelor și arde excesul de grăsime din stomac.

5. Ceaiul de mentă

Menta ajută la digerarea rapidă și corectă a alimentelor, ceea ce previne acumularea de grăsime. Ajută la ameliorarea balonării care poate cauza acumularea de grăsime în regiunea abdomenului din cauza faptului că alimentele tale nu sunt digerate corespunzător. Menta ajută în special la procesarea grăsimii din stomac.

6. Suc de țelină

La fel ca și ceaiul de mentă, sucul de țelină ajută și el la ameliorarea balonării, care poate duce la apariția grăsimii de pe burtă. Acționează ca un dieuretic natural și, astfel, previne retenția de apă, ajutând corpul tău să scape de excesul de apă (o altă cauză a grăsimii de pe burtă și a balonării). Adăugați puțină rădăcină de ghimbir în sucul dumneavoastră pentru o lovitură înțepătoare și, de asemenea, pentru proprietățile sale de ardere a grăsimilor. Ghimbirul este de natură caldă și declanșează procesul de termogeneză în care organismul arde calorii pentru a-l utiliza.

În timp ce toate aceste băuturi ajută cu adevărat la susținerea sistemului dumneavoastră, cel mai ieftin arzător de grăsimi este probabil apa. Consumul de apă ajută la eliminarea toxinelor nedorite și vă ține sub control apetitul. Corpul tău tinde să confunde uneori setea cu foamea și, prin urmare, este extrem de important să te menții hidratat în permanență.